Projectreferentie

Project HAUT, Amstelkwartier blok 1 te Amsterdam

In opdracht van aannemingsmaatschappij J.P. van Eesteren B.V. te Gouda, alsmede van Kemp Installatie B.V. te Amstelveen zal GKL Ventilatietechniek het volledige DucoTronic Plus System leveren en monteren via vaste onderaannemer voor project HAUT Amstelkwartier blok 1 te Amsterdam.
Afbeelding Project HAUT, Amstelkwartier blok 1 te Amsterdam

Woontoren “HAUT” in het Amstelkwartier te Amsterdam is een uniek en spraakmakend project in de stad Amsterdam. De toren bestaat uit 20 verdiepingen, totaal zo’n 70 meter hoog met commerciële voorzieningen en een tweelaagse  parkeergarage in de kelder. Uitgangspunten die ten grondslag liggen aan het ontwerp is het realiseren van een innovatief een duurzame woontoren dat onderscheidend en beeldbepalend is.

In het project is voor de ventilatie van de appartementen het DucoTronic Plus System opgenomen met inzet van de TronicSkyMax, Co² en temperatuur gestuurde natuurlijke toevoerrooster in 5Pa. voorziening met DucoBox Focus centrale mechanische afvoer op basis van vocht en toilet detectie, één en ander vallend onder internationaal BREEAM-label (Building Research Establishment Environmental Assessment Method). 

Project HAUT, Amstelkwartier blok 1 te Amsterdam | GKL Ventilatie Techniek B.V.

Contact

Hulp nodig? Wij helpen u graag!

Contact afbeelding