Projectreferentie

Nieuwbouw Willem Alexanderhof te Julianadorp aan Zee

In opdracht van Helderse Bouw Kombinatie projectontwikkeling B.V. en Wilms Den Helder B.V., levert GKL Ventilatietechniek voor het project nieuwbouw Willem Alexanderhof te Julianadorp aan Zee alle DucoBox Energy Comfort’s balansventilatietoestellen met warmteterugwinning.
Afbeelding Nieuwbouw Willem Alexanderhof te Julianadorp aan Zee

Dit balansventilatietoestel met warmteterugwinning kenmerkt zich door zijn compactheid en lichtgewicht en is daardoor uitermate geschikt voor seriematige woningbouw. Het toestel is opgenomen in de Energie Prestatie Coëfficiënt welke samen met de All-Electric Remeha Eria Tower all-in-one warmtepomp en zonnestroompanelen zorgen voor een zeer energie zuinige woning (hoge Rc-waardes, lage U-waardes en klasse 2 luchtdoorlatendheid).

 Door slimme vraagsturing op basis van Co² ruimtemeting zorgt de DucoBox Energy Comfort voor een optimaal binnenklimaat. De 100% modulerende zomer by-pass zorgt voor aangename verkoeling in de warme zomer nachten waarbij de Dynamic airflow filters zorg dragen voor de juiste filtering van de vervuilde lucht.

 | GKL Ventilatie Techniek B.V.

Contact

Hulp nodig? Wij helpen u graag!

Contact afbeelding